DE SALON

 

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van Hannah Skin Improvement Research Company.

De Hannah huidcoach streeft ernaar om uw huidconditie te verbeteren dan wel te behouden. Daarbij gaat de Hannah huidcoach een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. De huidcoach helpt je bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van de Hannah behandelmethodes, producten en de unieke Hannah bindweefselmassage.

Elk product van Hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediƫnten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De Hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt.

Het gaat er beslist niet om dat je alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van je huid noodzakelijk zijn.

Zo beleeft je nog meer plezier aan het gebruik van Hannah producten die doen waarvoor ze staan.

 

ONTDEK WAAR HANNAH VOOR STA EN ONDERGA EEN XPERIENCE!

De Hannah huidcoach zal met de Skin analyzer het vocht-, vetgehalte en PH-waarde van je huid meten. Tijdens een Hannah Xperience gaat de huidcoach je uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer wij samen het beoogde doel zullen behalen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Janine Pels – Eigenares Beauty by Janine